Hapukapsasupp kanaliha ja paprikaga (Fitlap)

Hapukapsasupp on selline toit mida kas armastatakse või vihatakse. Mina kuulun armastajate leeri. Seekord tegin vähem klassikalise variandi kanaliha ja kartuliga ning mõnusa maitsenüansi lisab paprika.

Retsept (ühele inimesele)

150 grammi kana poolkoibi (kondiga ja nahaga)

150 grammi kartulit

90 grammi porgandit

150 grammi hapukapsast

1 paprika

40 grammi hapukoort

5 grammi taluvõid

5 grammi tomatipastat

3 grammi mett

Sibulat, küüslauku, maitserohelist

Soola, pipart, loorberilehte

Valmistamine

Loputa kanakoivad ja pane need potti koos maitseainete, sibula ja küüslauguga tasasele tulele keema. Eemalda puljongilt aeg ajalt pealt vaht. Keeda kuni kana on pehme. Vahepeal valmista ette köögiviljad. Kui kana on valmis võta see potist välja ning kurna puljong läbi sõela. Pane puljongisse keema hapukapsas ning keeda kuni see on enam vähem pehme. Prae pannil võis paar minutit hakitud sibulat ja tükeldatud porgandit. Lisa need, tomatipasta ja tükeldatud paprika potti hapukapsa juurde. Keeda tasasel tulel kuni porgand on peaaegu valmis. Lisa supile kartul. Keeda kuni kartul on valmis. Vajadusel maitsesta soolaga ja lisa mesi ning hakitud maitseroheline. Serveeri hapukoorega.

1 portsjon 504 kalorit

Head isu!

🔔Hoiatus Fitlapi kasutajatele!

Tegemist on suure portsjoniga nii et soovitan soojalt võtta suppi pool portsjonit ja sinna kõrvale poole portsjoni väärtuses leiba või midagi magusat.

Kui soovid teada millised on just sinule sobivad toidukogused, siis liitu Fitlapi toitumiskavaga: https://fitlap.ee/amember/aff/go/maarika_hiieme

PS. Kes soovib kiiresti teada saada kui mõni uus retsept on blogisse kirja saanud, siis klikkige “like” või “jälgi” Facebookis Retseptimaagi leheküljel: https://www.facebook.com/profile.php?id=100086513665442

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s