Õhukesed pannkoogid moosiga (Fitlap)

Fitlapi toitumiskavas on rohkem kui kümme pannkoogiretsepti pluss veel need mida saab teha asendusi kasutades.Enamuse olen ära ka proovinud.Muidugi on kõik variandid söödavad.Aga siiski mitte need õiged.

Nüüd lõpuks selle uue “Loo oma retsept” funktsiooniga sain oma unistuste pannkoogiretsepti paika.Loomulikult oli olemas võimalus lubatud patuka raames pannukaisu rahuldada kuid kui seda saab teha korralikult kavas püsides on see ju veelgi suurepärasem.

Retsept (1 portsjon)

(1 portsjon on 470 kalorit)

50 grammi täisteraspeltajahu

190 grammi piima (2.5%)

11 grammi võid (82%)

50 grammi (1) muna

10 grammi mett

50 grammi Goodgood mustikamoosi (kui seda moosi pole võta 40 grammi värskeid marju ja tee nendest toormoos)

sool,vanilje

Valmistamine

Klopi muna mee,vanilje ja näpuotsatäie soolaga.Lisa sulatatud või ja pool antud piimakogusest (ülejäänud piim joo pärast kookide kõrvale).Lõpuks lisa ka jahu.Sega kuni taigen on ilus ühtlane.Lase 10-15 minutit taignal seista,et jahu paisuks.Prae koogid.Serveeri moosi ja külma piimaga.

Õhukesed pannkoogid moosiga (Fitlap)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s